Üretim kapasitesini her geçen gün artırdıklarını belirten BonaBant Yönetim Kurulu Başkanı Nida Beyoğlu Arslan, tam kapanma döneminde de gerekli tüm önemleri alarak üretime devam ettiklerini ifade ederek, “Firmamız tam kapanma döneminde de üretime ara vermeden faaliyetlerini sürdürüyor. Gerekli tüm önlemleri alarak çözüm ortaklarımızın siparişlerini en hızlı bir şekilde üretmeye devam ediyoruz. Süreç her ne kadar zor geçse de bizler üretime devam ederek ülkemizin ekonomisine katkı sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Pandemi nedeni ile yapılan zam artışlarını da dile getiren Beyoğlu Arslan, “Sektörde yaşanan zam artışları olumsuz etkiler bırakıyor. Bu artışların makul seviyelere çekilmesi için mücadelemizi sürdürüyoruz. Yaşanan bu olumsuz gelişme ister istemez firmaları etkiliyor. Ülke ekonomisine katkı sağlamak için bizlerin biraz nefese ihtiyacı var” dedi.

Pandeminin birçok ülkede Türkiye’den daha çok olumsuz etkiler bırakmasından kaynaklı olarak üretimde yavaşlama olduğuna dikkat çeken Nida Beyoğlu Arslan, “Pandemi özellikle Avrupa ülkelerinde neredeyse üretimi durma noktasına getirdi. Bu durum da ihracat yapan Türk firmaları için önemli bir fırsat oldu. Bu fırsatı iyi değerlendirerek ihracat rakamlarımızı üst sevilere çekmek için yoğun bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.
 

Editör: Barış Köksal