Bayramlaşma törenine, Mezitli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, İlçe Jandarma Komutanı Fuat Oğuzcan, İlçe Emniyet Müdürü Kılıç Arslan ve Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Avni Taşyürek katıldı.
Personelinin bayramını kutlayan Başkan Tarhan, yapılan özverili çalışmalardan dolayı personelini tebrik etti. Günümüzde yaşanan savaş ve zulümler nedeniyle bayramların buruk yaşandığını belirten Tarhan, “Bayramlarımızın hayatımızda büyük yeri ve önemi vardır. Çünkü bayramlar, fedakar halkımızın alçakgönüllülüğüyle beraber birlik beraberlik ve dayanışmanın yoğunlaştığı günlerdir. İsteriz ki, komşu ülkelerimiz başta olmak üzere barış ortamı daha kalıcı olsun. Savaşlar olmasın. Gelecek bayramlarımızda bu konuları konuşmayalım istiyorum. Bu düşüncelerle aileniz ve sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, mutlu, gönenç içinde nice bayramlar geçirmenizi dilerim” dedi.

Bayramlaşma esnasında Mezitli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli Önder Yıldız’a verimli çalışmalarından dolayı teşekkür belgesi verilerek, ayın personeli unvanı verildi. Mesleğinde gösterdiği başarılı çalışmalarından dolayı personelini tebrik eden Tarhan, “Çalışma arkadaşımızın göstermiş olduğu üstün başarılarından dolayı kendisini takdir ediyorum. Bundan sonra da başarılarının devamı dilerim” diye konuştu.
Editör: Barış Köksal