Mezitli Belediyesi’nin geçtiğimiz aylarda hizmete açtığı Hobi Bahçesi’ni kullanarak sebze yetiştiren vatandaşlar, Başkan Tarhan’a teşekkür etmek amacıyla 'Çiğköfte' partisi düzenlediler. Hobi Bahçesi’ni ziyaret ederek, bahçe sahipleriyle buluşan Başkan Tarhan, vatandaşların Hobi Bahçesi'nde yetiştirdikleri mahsullerle yaptıkları 'çiğköfte' ikramını geri çevirmedi. Mezitli'de yaşadıklarından dolayı mutluluklarını dile getiren bahçe sahipleri, kendilerine böyle güzel bir mekan sunduğu için Başkan Tarhan'a teşekkür ettiler.

Hobi bahçelerini, ilçenin birçok yerine yapacaklarını belirten Başkan Tarhan da Mezitli halkının her şeyin en iyisine layık olduğunu söyledi. Belediyelerin görünen ve görünmeyen iki yüzü olduğunu belirten Tarhan, görünen yüzüyle güzel adımlar atacağını, görünmeyen yüzüyle ise sonuna kadar mücadele edeceğini kaydetti. Çıkarcı çevrelerin önünde dimdik durup, bireysel kazanç elde etmek isteyenlere karşı çıkacağını dile getiren Tarhan, "Belediyemiz halkımızındır. Siyasi görüşü ne olursa olsun, kim olursa olsun kapımız herkese açıktır. Fakat belediyeleri çıkar kapısı olarak görenler ve kolay yoldan kazanç elde etmek isteyenler var. Bunların önüne gececeğiz ve taviz vermeyeceğiz" dedi.

Belediyeyi çıkar kapısı olarak görenler bulunduğunu ve bunlarla sonuna kadar mücadele edeceğini ifade eden Tarhan, “Ben onları asalak olarak görüyorum. Çıkarcı asalaklar, 'belediye başkanları bizleri zengin etsin' düşüncesindeler. Bunu meslek haline getirmişler. Ben yanlış yolda herkesle yürüyeceğime, doğru bildiğim yolda tek başıma da kalsam yürüyeceğim. Halkımızı hiçe sayarak, sadece kendi çıkarlarını düşünen bu parazitlere karşı mücadelemi sonuna kadar vereceğim" diye konuştu.

Görevi boyunca halkın çıkarları doğrultusunda hareket edeceğinin altını çizen Tarhan, ilçemizde birçok 'ticari rant' haline gelmiş yapıyı yıktıklarını dile getirerek, “Üstümüze çok geldiler. Ama yılmadık, yılmayacağız. Mezitli'nin güzelleşmesi için önümüzü kesmeye çalıştılar. Biz bunları engel olarak görmeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Bu çevrelerin kentin sorunlarını ve geleceğini hiçe saydıklarını da kaydeden Tarhan, şöyle devam etti: “Bunlar, düzeylerini yalan, iftira ve dolanlarla düşürüyorlar. Onların maskeleri kısa sürede düşecek. Gerçek yüzlerini herkes görecektir. Dertlerini çok iyi biliyorum. Hizmet etmek için son gücümüzle çalışıyoruz. Halkımızı yeni projeler ve birçok etkinlerle buluşturuyoruz. Bundan dolayı rahatsız olanlar var. Bizleri bir tehdit olarak görüyor ve yanlış taktik uyguluyorlar ama tutmuyor. Ben halkımın mutluluğu için yüreğimi koymuşum. Mezitli'de yaşayan çocuklarla, esnafla ve halkla bir araya geldiğimde beni bağırlarına basıyorlar. Bu güven ve sevgi bana yeter. Hiçbir tehdit beni korkutmayacak ve yolumdan çevirmeyecek. Halk her zaman doğrunun yanında olur” ifadelerini kullandı.
Editör: Barış Köksal