Mersin-CHP Akdeniz Belediye Başkan A.Adayı Dr. Necdet Tamamoğulları CHP İl Örgütü ve Akdeniz ilçe örgütünde düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı ve partililerle bayramlaştı.

CHP Mersin İl Örgütü tarafından düzenlenen bayramlaşma törenine katılan CHP Akdeniz Belediye Başkan A.Adayı Dahiliye Uzmanı Dr. Necdet Tamamoğulları partililerle tek tek tokalaşarak bayramlaştı.Halkın ilgisi ve sevgisiyle karşılaşan Tamamoğlulları halkla sohbet etti. CHP Mersin İl Başkanı M. Faruk Akar, CHP Mersin Milletvekilleri Aytuğ Atıcı, Vahap Sçer, İsa Gök ve CHP'li belediye başkanlarıyla da bayramlaşan Tamamoğulları vatandaşlarla sohbet ederken CHP'nin Büyükşehir ve 13 ilçeyi kazanması gerektiğini belirterek, herkesin çalışması gerektiğini kaydetti.

CHP il Örgütündeki bayramlaşma töreninin sona ermesinden sonra CHP Akdeniz İlçe Örgütündeki bayramlaşmaya giden Tamamoğulları burada da partililer tarafından sıcak bir ortamda karşılandı.Partililerle tek tek bayramlaşan Tamamoğulları burada yaptığı konuşmada CHP'nin Akdeniz'i alması için tüm çabasıyla çalışacağını belirterek, Akdeniz'le ilgili çok güzel projelerinin olduğunu söyledi.Partideki bayramlaşma töreninin sona ermesinin ardından Tamamoğulları mahalleleri gezerek halkla bayramlaştı.
Editör: Barış Köksal