MÜSİAD Mersin Şube Başkanı olarak göreve başlayan Serdar Yıldızgörer, dernek yönetimi ile birlikte Mersin GİAD Başkanı Mehmet Serkan İzol ve yönetim kurulunu ziyaret etti. Birlik ve beraberlik mesajları veren her iki STK'da Mersin'in gelişmesi için ortak proje üreteceklerinin sinyallerini verdiler.


'ORTAK PAYDA MERSİN OLMALI'


Ortak paydanın Mersin olduğuna ve kentte söz sahibi olan tüm STK, kurum ve kuruluşların birlikte hareket etmesi gerektiğine dikkat çeken Mersin GİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Serkan İzol, 'MÜSİAD kentimize değer katan, projeleri ile Mersin'e yön veren, örnek teşkil eden bir STK konumundadır. Bizler Mersin GİAD ailesi olarak MÜSİAD gibi kentimize olumlu değerler katan herkesin yanında olacağımızı, kentimizi ortak paydada buluşturmaya yönelik çalışmaların destekçisi olacağımızı her zaman olduğu gibi bugünde söylüyoruz. Mersin GİAD'ın kente yön veren bir STK olduğuna nasıl inanıyorsak, MÜSİAD'ın da kent için mücadele verdiğine inancımız tamdır. Bu bağlamda MÜSİAD ve Mersin GİAD'ın birlikte hareket ederek, diğer STK, kurum ve kuruluşlara örnek teşkil etmesi gerektiği düşüncesindeyim. Bu birlik ve beraberliğin içerisine isteyen tüm STK'ları kurum ve kuruluşları da alarak ortak paydamız olan Mersin için hep birlikte mücadele etmeliyiz.Kentin menfaatlerini düşünen ve kent için olumlu amaçlar güden herkesin yanında olacağız. Çünkü bizim bizden başka dostumuz ve sığınacak bir kapımız yok. Bunun için birlikte hareket etmek zorundayız' dedi.


'MERSİN ÇATISI ALTINDA, BİRLİKTE HAREKET ETMELİYİZ'

 
Sözlerine Mersin GİAD'ın 8. Genel Kurulu'nda göreve gelen yeni yönetimi tebrik ederek başlayan MÜSİAD Mersin Şube Başkanı Serdar Yıldızgörer ise, ' Öncelikle Mersin GİAD'ın 8. Genel Kurulu'nu tebrik eder, yönetim kuruluna yeni seçilen üyelere çalışmalarında başarılar dilerim. Mersin GİAD, MÜSİAD ve MTSO, MTOSB gibi kente yön veren kurum ve kuruluşları tek çatı altında toplayarak tek amacının Mersin çıkarları olduğu bir topluluk oluşturmak gerekiyor. Eğer bizler Mersin çatısı altında birleşirsek Mersin'i hak ettiği yerlere getirebiliriz. Biz inanıyoruz ki Mersin GİAD ve diğer STK, kurum ve kuruluşlarla birlikte geliştirdiğimiz projeler Mersin'e ayrı bir sinerji katacaktır' dedi.

 
Tüm yönetim kurulu üyelerinin tek tek kendini tanıtarak devam eden toplantı hep birlikte çekilen fotoğraf ile sonlandırıldı.

Editör: Barış Köksal