Büyükşehir Belediyesi’nin 2. Geleneksel Ramazan Etkinlikleri çerçevesinde Özgecan Aslan Meydanı’nda verdiği konserle Mersinlilerle buluşan Musa Eroğlu, izleyenlere unutulmaz bir akşam yaşattı. Musa Eroğlu’nun konserini, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve MHP Mersin İl Kadın Kolları Başkanı Semra Tekeli de izledi.

Konser öncesi sahnelenen davul şov, yarışmalar, Aşuk ile Maşuk ve geleneksel Karagöz-Hacivat gösterileri izleyenlerden büyük alkış aldı. Konserde, yaklaşık 2 saat boyunca sevilen türkülerini Mersinliler için seslendiren Musa Eroğlu ise Mersinli hemşehrileriyle olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, alanı dolduran misafirlerin Ramazanı’nı tebrik etti.

Konser sonunda sahneye çıkarak sanatçıyı kutlayan Başkan Kocamaz da Musa Eroğlu’nun geçmişle gelecek arasında Karacaoğlan misali köprü olduğunu söyledi. Musa Eroğlu’nun, Mersin’in aşıklarının duayeni ve derin sanat aşığı olduğunu belirten Kocamaz, “Biz ona sahip çıkacağız, o da Türk müziğine ve türkülere sahip çıkacak. Musa Eroğlu, eserlerindeki Türk ağzıyla herkesi türkülere aşık etti” dedi.

Editör: Barış Köksal