Türkiye Gençlik Konfederasyonu Genel Sekreteri Sabri Arslan yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye Gençlik Konfederasyonu Mersin İl Başkanlığı’na Mersin’in tanınmış turizmci iş adamlarından Murat Şu’nun atandığını duyurdu.
Türkiye Gençlik Konfederasyonu Genel Sekreteri Sabri Arslan, Mersin’in metropol bir kent olduğunu belirterek, “Mersin, Akdeniz bölgesinin güzide şehirlerindendir ve Türkiye’nin de metropol kentlerinden birisi olmuştur. Türkiye Gençlik Konfederasyonu genel merkezi olarak bizimde yeni yılda Mersin gençliği adına ve yararına Avrupa Birliği kaynaklı projelerimiz olacaktır. Türkiye Gençlik Konfederasyonu Mersin İl Başkanımız Murat Şu beyefendiye güvenimiz tamdır” diye konuştu.

Türkiye Gençlik Konfederasyonu Genel Sekreteri Av Sabri Arslan, önümüzdeki günlerde Türkiye Gençlik Konfederasyonu Genel Başkanımız Ferudun Cevahiroğlu, Akdeniz bölgesine başta Mersin olmak üzere Adana, Antalya, Kahramanmaraş, Hatay illerine bir ziyaret yapacaktır. Türkiye Gençlik Konfederasyonu Mersin İl Başkanımız Murat Şu, bütün Mersin teşkilatlarımıza, Mersin gençliğine ve halkına hayırlı olsun” dedi.
Editör: Barış Köksal