MTOSB’de yapılan genel kurulda güven tazeleyen ve Vali Çakacak başkanlığında geçtiğimiz günlerde gerçekleşen MTOSB Müteşebbis Heyet Toplantısı sonrasında yeniden yönetim kurulu başkanı seçilen Sabri Tekli, yeni yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Çakacak’ı ziyaret etti.

Sahil Valilik makamında gerçekleşen kabulde, MTOSB’nin Mersin’in ekonomisinin gelişmesinde önemli katkılar sunduğunu ifade eden Vali Çakacak, Başkan Tekli ile yönetim kurulu üyelerini kutladı. Tekli’ye, yeni dönemde yürütülecek çalışmalarda başarılar dileyen Çakacak, üretimin Mersin’in ekonomik gelişiminde olmazsa olmazlarından biri olduğunun altını çizerek, OSB tarafından yürütülecek çalışmalara destek vermeye devam edeceğini belirtti.

Tekli ise desteklerinden dolayı Çakacak’a teşekkür ederek, “Yeni yönetim olarak Müteşebbis Heyet Başkanımız olan Sayın Valimizi ziyaret ettik. Önümüzdeki süreçte MTOSB’ye kazandırılacak yeni bölgeler için yürütülecek çalışmalar ve diğer kurumlarla yapılacak iş birlikleri ile ilgili Sayın Valimize beyan paylaşımında bulunduk. Mersin’e yapılacak yatırımlar sonucunda yaratılacak istihdamlar ile ilgili fikir alış verişinde bulunduk. Sayın Valimizin liderliğinde MTOSB, il ekonomisine katkı sunmaya devam edecektir” dedi.

Editör: Barış Köksal