Mersin Sanayici ve İş Adamları Derneği (MESİAD) 11. Yılın İş İnsanı Ödül Töreni'nde Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi firmalarına ödül yağdı.

MESİAD 11. Yılın İş İnsanı Ödül Töreni'nde Yılın OSB Mesleki Teknik Eğitime Katkı Ödülü'nün sahibi Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB) Başkanı Sabri Tekli olurken, MESİAD Yılın İş İnsanı Büyük Ödülü'nün sahibi ise yine MTOSB firmalarından Teknopanel Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Kahveci oldu.

Özaltın Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Özkan Altın Yılın Girişimcisi Teşvik Ödülüne, genç sanayici Asilzade Yemekçilik Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Atilla ise MESİAD Genç Girişimci Teşvik Ödülüne, AKY Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı Gökmen Akyürek de Yılın Ar-Ge ve Yenilikçi Ödülüne layık görüldü.

'GURUR DUYUYORUZ'

Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli, ödül töreninden sonra yaptığı açıklamada 'Firmalarımız ile gurur duyuyoruz. MTOSB bünyesindeki tüm firmalar yüksek teknoloji ile üretim yapmakta. Her geçen gün büyüyen MTOSB ailesinin Mersin'de ve Türkiye genelinde düzenlenen ödül törenlerinde bu şekilde teşvik edilmesi bizler adına onur verici bir gelişme' dedi. 









Editör: Barış Köksal