Mersin Yetkili Otomotiv Satıcıları Derneği (MODER) tarafından düzenlenen MODER 7. Otomotiv Güz Şenliği, 5 Kasım Çarşamba günü başlıyor. Forum Mersin AVM A Blok girişinde 5 gün sürecek olan şenlik bu yıl Retro konseptinde Mersinlilerle buluşacak. 

MODER Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çayan, Forum Mersin AVM Gönül Kahvesi’nde yaptığı bilgilendirme toplantısında 5-9 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek olan MODER 7. Otomotiv Güz Şenlikleri kapsamında MODER Üyesi 21 marka 16 Yetkili satıcı olan markaların son model araçları Mersin ve bölge halkının beğenisine sunulacağını söyledi. Çayan, şenlik ziyaretçileri için birbirinden cazip kampanyalar ve indirimler hazırladıklarını ifade etti. 

MODER Güz Şenliği’nde Retro Karnaval 

Bu yıl MODER Otomotiv Güz Şenlikleri’ni diğer yıllardan farklı bir konseptle hazırladıklarını dikkat çeken Çayan, “MODER 7. Otomotiv Güz Şenlikleri, Retro Karnaval havasında geçecek. Geçmişle bugünü aynı anda yaşacağımız şenliğimiz kapsamında; yapacağımız tüm gösteriler ve konserler bizi 80'li yıllara götürecek. Geçmişe yapacağımız bu yolculuk, etkinlik alanında da devam edecek. Nostalji köşemizde, geçmiş yıllardan bugüne kalan eşyaları sergilerken, greenbox ve fotoğraf çekim alanlarında da özlem duyduğumuz yılları bugüne taşıyacağız. Tüm bu etkinliklerde görev alacak gösteri ekipleri, sanatçılar ve çalışanlar dönemin kıyafetleri ve aksesuarlarıyla karşınızda olacak” dedi. 

Geçtiğimiz yıllardaki gibi bu yıl da Forum Mersin AVM’nin, MODER Otomotiv Şenlikleri’ne ev sahipliği yaptığını kaydeden Çayan, AVM yönetimine teşekkür etti. 

Çayan, 5 Kasım’da Forum Mersin AVM A Blok girişinde saat 17.00’da başlayacak olan 7. MODER Otomotiv Güz Şenliği’ne tüm bölge halkını davet etti.
Editör: Barış Köksal