MODER Yönetim Kurulu Başkanı Vahdettin Kılıç, MODER kuruluş amacının Mersin’in ekonomik ilerlemesine katkı sağlamak olduğunu ve bu amaç doğrultusunda şehre fiziki yatırımlar yapmayı sürdürdüklerini söyledi. Kılıç, “Dernek üyelerimiz, iki bine yakın kişiye iş imkanı sağlayarak, özellikle genç işsizlik oranının düşmesinde etkili olan önemli aktörler konumuna gelmiştir.” dedi. 
Gelecek dönemlerde Mersin’de gerçekleştirmeyi planladıkları MODER Otomotiv Köyü Projesi’nden bahseden Kılıç, “Dünyada bir ilki gerçekleştireceğimiz hazırlıklar içerisindeyiz. Bu sayede sizlerin huzurunda ilimizde değer katacak yatırımlara imza atmış olmanın gururu içerisinde olacağız” şeklinde konuştu.

Kılıç, MODER’in Türkiye’de ve dünyada tanınmasını sağlamak, Mersin’de ticari bir hareketlilik yaratmak ve ekonomisine katkı sağlamak amacıyla, dernek çabalarıyla Mersin’de ilk fuar organizasyonu olan MODER Güz Şenliği’nin geleneksel bir hale geldiğini ve bu yıl 9.’uncu Güz Şenliği’nin yapılacağını belirtti.

MODER 9.’uncu Güz Şenlikleri kapsamında, MODER üyesi 14 yetkili satıcı ve 19 markanın son model araçlarıyla Mersin ve bölge halklarının Beğenisine sunulacağını aktaran Kılıç, “Ziyaretçilerimize, birbirinden cazip kampanyalar ve indirim paketleri hazırlamış durumdayız. Bu önemli etkinliğimizde; gösteriler, konserler ve sahne etkinlikleri düzenleyerek, ziyaretçilerimize ve çocuklara eğlenceli dakikalar yaşatacağız.” İfadelerinde bulundu.

Kılıç, etkinliğin bu yıl Otomotivde Bahar Kampanyası adıyla 1-5 Kasım tarihleri arasında Forum Mersin Alışveriş Merkezinde başlayacağını duyurdu.
Editör: Barış Köksal