HiltonSA Oteli'nde, yöneticilerin de katıldığı imza töreninde konuşan Mersin İdmanyurdu Başkanı Ali Kahramanlı, Mersin İdmanyurdu'nun büyük bir camia olduğunu belirterek, böyle bir kulübün hocasız kalmayacağını söyledi. Mersin İdmanyurdu'na gelmek isteyen 15 teknik direktörün bulunduğunu dile getiren Kahramanlı, "Biz bunlardan ikisini seçtik. Bunlardan biri Mesut Bakkal, diğeri de Okan Buruk idi. Okan Buruk, aile nedenlerinden dolayı bu yıl çalışamayacağını bildirdi. Ardından Mesut Bakkal ile görüştük. Sağ olsun kendisi seve seve gelebileceğini söyledi. Hepinizin bildiği gibi bugün Türkiye'de tanınmış, işini iyi yapan, hırslı, karakterli, düzgün bir hoca. İnşallah bundan sonraki bu süreci birlikte yürüteceğiz. Biz yönetim kurulu olarak her konuda kendisinin yanında olacağız, kendisine destek vereceğiz" dedi.

Mersin İdmanyurdu'nun transfer yasağı olduğunu hatırlatan Kahramanlı, "Hiç kimsenin şüphesi olmasın, geçen yıl bu kadro ile buralara geldik. İnşallah bundan sonra bu kadro ile devam edeceğiz. İyi bir kadroya, iyi bir takıma sahibiz. Mesut hocamızın deneyimi, bilgisi, kalitesi ortada. Önümüzdeki dönemde en iyi şekilde birlikte hareket edeceğiz. Taraftarlarımıza, Mersin'e hayırlı olsun" diye konuştu.

BAKKAL: "MERSİN, ÇOK SEVDİĞİM BİR ŞEHİR"

Mersin İdmanyurdu ile 1+1 yıllık sözleşme imzalayan teknik direktör Mesut Bakkal ise kulüp başkanı Ali Kahramanlı ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, Mersin İdmanyurdu'nda olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kendisine duyulan güvene layık olmaya çalışacağını ifade eden Bakkal, "Özellikle böyle bir teklif geldiğinde, çok sevdiğim bir şehir olduğu için de ayrıca çok sevindim. Sporu çok seven bir kent. İnsanlar sahilde sabahları yürüyüş yapıyor. Onlarla birlikte yürüyüş yapma şansını da bulmuş olacağım. Gerçekten çok ateşli bir taraftarı var. Ben çok heyecanlı ve hırslı bir insanım. İyi bir takıma geldiğimi düşünüyorum" şeklinde konuştu.

"HAZIR BİR TAKIMA GELDİM"

Transfer yapılamamış olmasını bir yandan da avantaj olarak nitelendiren Bakkal, "Çünkü hazır bir takıma geldiğimi düşünüyorum. Buradan şehre çıktığımızda, 10 kişiden 8'ine sorun, takımın ilk 11'ni veya 9'sunu sayacaktır. Bu da bir avantajdır. Önemli olan bunları içeride mutlu tutmak, mutlu etmek ve o performansı arttırmaktır. Burada herkesin Mersin için, Mersin sporu için desteğine ihtiyacımız var. Keyifli futbol oynatmayı düşünüyoruz, heyecanlı oynatmayı düşünüyoruz. İnşallah bu başarının üstüne başarı katarız. Severek geldim, isteyerek geldim. Şu anda çok mutluyum" ifadelerini kullandı.

Editör: Barış Köksal