Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Galatasaray'ı konuk edecek olan Mersin İdmanyurdu karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor. Kırmızı-lacivertliler, Galatasaray maçında da hedefini 3 puan olarak belirledi. Mersin İdmanyurdu Basın Sözcüsü Murat Altındere, iki hafta da alınan 4 puanın kendileri açısından önemli olduğunu ifade ederek, yönetim, teknik heyet, futbolcular ve taraftarlarla bir bütün olduklarını, bunu da ligin sonuna kadar devam ettireceklerini kaydetti.

"GALATASARAY'I PUANSIZ GÖNDERECEĞİZ"

Galatasaray maçında sahaya mutlak galibiyet için çıkacaklarını dile getiren Altındere, son iki hafta da ortaya konulan futboldan ve alınan puanlardan memnun olduklarını belirtti. Yönetim olarak iki haftada alınan 4 puandan memnun olduklarını söyleyen Murat Altındere, "Takım olarak sahada iyi mücadele ediyoruz. Galatasaray’ı da bu inançla Mersin’den puansız göndereceğiz. Önemli bir camiayı Mersin’de misafir edeceğiz. Onların sıkıntılı durumda olmaları bizi çok fazla ilgilendirmiyor. Rakip takımların ne yaptığından çok bizim ne yaptığımız önemli. O nedenle bu maç bizim çıkışımızı devam ettireceğimiz bir maç olacak" şeklinde konuştu. 

13 Şubat Cumartesi günü Mersin Stadyumu'nda saat 19.00’da oynanacak karşılaşmada en önemli kozlarının taraftar olduğunu da ifade eden Altındere, "Kayserispor maçında seyircimizin gücünü gördük. Burada da onlara çok iş düşüyor. Mersinlileri bekliyoruz. Hep birlikte el birliği ile takımımıza destek olma zamanı. Bu maçta da birlik ve beraberliğimizi Türkiye’ye göstereceğiz” diye konuştu.
Editör: Barış Köksal