Akhisar Belediyespor beraberliği ile lige tutunan Mersin İdmanyurdu, lige verilen arayı Antalya Belek’te kamp yaparak değerlendirecek. Ziraat Türkiye Kupası grup maçlarında Çaykur Rizespor müsabakası için Rize’ye giden futbolcuların dışında, maç kadrosunda bulunmayan futbolcular bugün kampa girerken, diğer futbolcular ise maçın ardından Antalya’ya geçerek kampa katılacak.

Mersin İdmanyurdu Kulübü Basın Sözcüsü Murat Altındere, devre arasında yaşanan mevcut sorunlar sebebiyle sağlıklı bir şekilde kamp yapamayan futbolcuların, lige verilen 10 günlük arada bu açığı kapatacağını söyledi. 
Altındere, “Devre arasını elde olmayan sebeplerden dolayı iyi değerlendiremedik. Ancak bu açığı lige verilen 10 günlük arada kapatmak istiyoruz. Belek’teki kamp bugün başladı. Çaykur Rizespor maçı kadrosunda bulunmayan futbolcularımız kampa başlayacak. Maç kadrosundaki futbolcularımız da daha sonra vakit kaybetmeden kampa katılacaklar” dedi.

"LİGDE KALACAĞIZ"

Akhisar Belediyespor beraberliği ile lige tekrar tutunduklarını ifade eden Altındere, “Akhisar karşısında önemli eksiklerimize rağmen çok iyi bir futbol sergiledik. Galibiyeti kaçıran taraf bizdik ancak aldığımız 1 puan ve sergilenen futbol gelecek haftalar için bize umut verdi. Antalya’da güç depolayacak olan takımımız, Kayserispor deplasmanından alacağı 3 puan ile öz güven kazanacak. Takımımıza ve teknik heyetimize bu konuda güvenimiz sonsuz, ligde kalacağız” diye konuştu.
Editör: Barış Köksal