Açılışa, Mezitli Kaymakamı Nazım Madenoğlu’nun beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Dursun Kılıç, Şehit Mehmet Güçlü Ortaokulu Müdürü Murat Tekdemir, Bozön Mahalle Muhtarı Veli Göknur, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı 2015 Projelerinin açılış konuşmasında Mezitli Kaymakamı Nazım Madenoğlu; “Bugünkü eserlerin hazırlanmasında emeği geçen herkesi tebrik eder, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Dursun Kılıç konuşmasında, ” TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı destekleme programı kapsamında; 40 öğrencimiz 3 danışman öğretmen rehberliğinde 28 proje hazırladılar.”dedi.

Şehit Mehmet Güçlü Ortaokulu Müdürü Murat Tekdemir ise “TÜBİTAK Bilim Fuarı sergimizde, sizlerle birlikte olmanın onurunu, mutluluğunu yaşıyorum. Bu projelerde emeği geçen öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve onlardan desteğini esirgemeyen velilerimize teşekkür ediyorum.”dedi.

Konuşmaların sonrasında, Sayın Kaymakamımız Nazım Madenoğlu ve beraberinde olan protokol üyeleri TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı 2015 Projelerinin açılışını yaptılar.Daha sonra Kaymakam Nazım Madenoğlu ve beraberindeki heyet öğrencilerin hazırladıkları projelerle ilgili bilgiler aldılar. Öğrencilerinin hazırlamış olduğu projeler büyük ilgi gördü.

Editör: Barış Köksal