Mezitli Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı gereği ilçede bulunan tüm vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor. Bu kapsamda Esenbağlar Mahallesi’nde yaşayan Duran Uğuz ile 'Taş Mektep’in tanıtım toplantısında tanışan Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, yaşlı adamı evinde ziyaret ederek ihtiyaçlarını tespit etti. Ekipler erzak, gıda ve kıyafet yardımında bulundukları Uğuz’a bakım hizmeti de sundular. Mezitli’de bulunan berber ustası Hasan Çakır gönüllü olarak Uğuz'un saç ve sakal tıraşını üstlendi.

Belediye çalışanlarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Duran Uğuz, Başkan Neşet Tarhan ve ekibine teşekkür etti.

İlçede yaşayan tüm vatandaşlara ulaşmaya çalıştıklarını ve ihtiyaçlarını gidermek için gayret gösterdiklerini dile getiren Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Belediyeler sadece yol, kaldırım ve asfalt hizmeti veren kurumlar değildir. Sosyal demokrat belediyeciliğin gereğini yapmaya çalışıyoruz. Biz bu anlayışı, bu algıyı yıkmaya çalışıyoruz. İlçemizdeki tüm eksiklikleri biliyor ve çalışmalarımızı program içerisinde bu doğrultuda yapıyoruz. Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ndeki ekiplerimiz ilçede ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşıyor, onların talep ve isteklerini en hızlı şekilde yerine getiriyor” dedi.

Editör: Barış Köksal