Centilmenliğe ve alt yapıya verdiği önemle bilinen Meskispor, yeni sezona iddialı başlıyor. Mersin Büyükşehir Belediyesi Meskispor, geçen yıl kaçırdığı Spor Toto 3. Ligi'ne bu sezon ulaşmak için ciddi ve güçlü bir kadro oluşturdu. Meskispor’lu oyuncular teknik direktör Nasır Belci gözetiminde sezonun ilk çalışmasına başladı. Günü tek antrenman yaparak tamamlayan Meskisporlu oyuncular, bundan sonraki çalışmaları sabah ve öğleden sonra olmak üzere çift antrenmanla geçirecek. Teknik direktör Belci, yeni sezon çalışmalarında kuvvet çalışması, kondisyon ve dayanıklılık çalışmaları yapacaklarını söyledi.

Bu yıl daha mücadeleci bir takım meydana getirdiklerini söyleyen Belci, “Bildiğiniz gibi geçen sene Meskispor son aylarda bir başarı göstermesine rağmen final maçında şampiyonluğu kaybetti. 26 maçlık süreçte 60 puan toplamamıza rağmen pek kötü bir sezon değildi ama şampiyon olamadığımız için özgünüz. Geçen sezon geride kaldı. Bu yıl yeni bir yönetim, yeni bir heyecanla 2015-2016 sezonu için çalışmalara başladık. Yeniden yapılanmaya giderken kendi bütçemize uygun ve çoğunlukla Mersin’in gençlerinden olan sporcular ile yeni bir kadro oluşturduk. Tabi gruplar daha belli olmadığı için ne konuşsak yanlış olur. Guruplardaki tüm kulüplerin istediğini bizde istiyoruz. Futbolda olmaz diye bir şey yok. İnanırsanız, çok çalışırsanız mutlaka başarıyı yaklarsınız" dedi.

Meskispor'un yeni sezonda iç transferde 12 oyuncusuyla yeniden sözleşme imzalarken, dış transferde 9 oyuncuyu renklerine kattığı bildirildi.

Editör: Barış Köksal