MERYAD Yönetim Kurulu Coşkun Doğmuş Başkanlığında Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz ve Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’i makamlarında ziyaret ederek Mersin’in yatırım planları ile ilgili fikir birliği yaptılar.

Mersin’in köklü işadamlarından oluşan Mersin Yatırımcı ve İş İnsanları Derneği, Mersin’de yatırım ve kalkınmaya yönelik çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Kentin kalkınmasına büyük ölçüde etken olacak projeleri ve kentin sorunlarını çözüm önerileri ile birlikte belediye başkanları ile paylaşan MERYAD yönetimi, bu sorunlara kısa sürede çözüm bulunmasını istiyor.

Mersin için yoğun bir tempo ile proje ürettiklerini belirten MERYAD Başkanı Coşkun Doğmuş, ‘Kentimizin kalkınması, sorunların çözülmesi ve yerli ve yabancı yatırımcıların kentimize gelmesi konularında yoğun bir tempo ile proje üretmeye devam ediyoruz. Projelerimizi Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Vahap Seçer başta olmak üzere bütün belediye başkanlarımızla paylaşarak fikir alışverişinde bulunuyoruz. MERYAD olarak güçlü bir kadro kurduk. MERYAD yönetimindeki her bir iş adamı Mersin’e dair büyük bir tecrübeye sahiptir. Bizlerde tecrübelerimiz ışığında kentimize fayda sağlamak için var gücümüzle çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz’ ifadelerini kullandı.

Editör: Barış Köksal