Sosyal mesafe kurallarına uygun gerçekleştirilen toplantıya MERYAD Başkanı Coşkun Doğmuş, MERYAD Başkan Yardımcıları Hasan Hüseyin İpek, Vahdettin Kılıç, Hatice İğde, MERYAD Genel Sekreteri Serdar Helvacı, Genel Sayman Gürsel Alişan, Yönetim Kurulu Üyeleri Bülent Sağlam ve Didem Yapar katıldı.

Mersin iş dünyasının önemli isimlerinden oluşan yönetim ve üye kadrosu ile Mersin’in gelişmesi ve kalkınmasına yönelik projeleri hayata geçirmek için kolları sıvayan MERYAD, pandemi sürecindeki açığı projeler üreterek kapatmayı hedefliyor. Önceki günlerde yenilenen dernek binasında Başkan Coşkun Doğmuş önderliğinde toplanan MERYAD Yönetimi, Mersin’in sorunlarına çözüm üretmek için var gücü ile çalışıyor.

Mersin’i kalkındıracak ve uzun yıllardır kentin ileriye taşınmasında engel olan projeleri hayata geçirmek için gerek TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı Mersin Milletvekili Lütfi ELvan başta olmak üzere, Mersin Valilği ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e çözüm önerileri sunmasının ardından takip ve disiplini elden bırakmadan çalışmalarını sürdürüyor.

“ÖNEMLİ OLAN ÇÖZÜM”

Mersin’in kanayan yarası olan projelerin hayata geçmesi için ciddi çözüm önerileri sunduklarını belirten MERYAD Başkanı Coşkun Doğmuş, “Mersin sanayi, lojistik, tarım gibi birçok alanda Türkiye’de eşsiz bir değere sahip bir kenttir. Kentimizin ileriye taşınıp, kalkınması ve gelişmesine engel olan konuların çözümüne ilişkin dosyayı pandemi öncesi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Mersin Milletvekili Sn. Lütfi Elvan başta olmak üzere, Mersin Valisi Sn. Ali İhsan Su beyefendi ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Vahap Seçer ile paylaşmıştık. Bizler MERYAD olarak çözüm önerilerimizin ve projelerimizin her zaman takipçisi olacağız. Önemli olan üretilen projelerin ivedilikle sonuca ulaşmasıdır. Pandemi sürecindeki açığı projelerimizle kapatmayı hedefliyoruz. Mersin’den ekmeğini kazanan önemli isimler ile yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Editör: Barış Köksal