Mersin'de 36 yaşındaki beden eğitimi öğretmeni Koray Alkan, motosikletiyle seyir halindeyken arkadan yaklaşan bir otomobilin çarparak kaçması sonucu hayatını kaybetti. 

Edinilen bilgiye göre kaza, Adnan Menderes Bulvarı Marina Kavşağı'nda meydana geldi. Turgut Özal Ortaokulu'nda beden eğitimi öğretmeni olan Koray Alkan, Toros Üniversitesi'nde yüksek lisans yapan kuzeni Selami Canatan ile birlikte motosikletiyle seyir halindeyken, arkadan gelen bir otomobil çarparak kaçtı. Kaza sonrası savrularak kaldırıma düşen genç öğretmenin başındaki kask, şah damarını kesti. Koray Alkan, olay yerinde hayatını kaybederken, ağır yaralanan kuzeni Selami Canatan ise Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Genç öğretmenin cenazesi Mersin Cemevi'ndeki cenaze töreninin ardından Tarsus'un Bağlarbaşı köyünde toprağa verildi. Cenaze töreni sırasında Alkan'ın annesi Hülya ve babası Muzaffer Alkan ile yakınları gözyaşlarına boğuldu. Alkan'ın yakınlarından Mehmet Can Dokuzoğlu, kazanın oluş şeklinin yanı sıra, araç sürücüsünün kaza sonrası kaçmasına tepki gösterdi. Dokuzoğlu, zanlının bir an evvel yakalanarak adalete teslim edilmesini istedi.

Öte yandan kazaya karışan otomobilin, bölgedeki güvenlik kameraları aracılığı ile plakasının tespit edildiği, sürücünün yakalanması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

Editör: Barış Köksal