(Düzeltme)
Edinilen bilgiye göre olay, merkez Akdeniz ilçesi Camii Şerif Mahallesi 5206 Sokak Dilek Apartmanı 1. katta meydana geldi. 

İddiaya göre, bir petrol istasyonunda pompacılık yapan Zeynel A. (25), nakliye firmasında çalışan kız arkadaşı Seda T. (31) ile konuşmak için onun iş yerine geldi.

Burada kız arkadaşı ile henüz bilinmeyen bir nedenle tartışan Zeynel A., üzerinde taşıdığı tabanca ile Seda T.'nin göğsüne 3 el ateş etti, ardından aynı tabancayı başına dayayıp intihar etti.

İş hanı sakinlerinin silah sesini duyarak haber vermesiyle olay yerine gelen polis ekipleri, kapalı kapıyı kırarak içeriye girdiğinde 2 gencin cansız bedeniyle karşılaştı. 

Cenazeler polisin yaptığı incelemelerin ardından otopsi için Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılırken, olayı duyarak gelen genç kızın annesi ve yakınları sinir krizi geçirdi.

Bu arada görgü tanıkları, Seda T.'nin olay öncesi iş yerinin penceresine çıkıp yardım istediğini, hemen ardından 4 el silah sesi duyduklarını söylediler.

Öte yandan, kız arkadaşını öldürerek intihar eden Zeynel A.'nın, olaydan birkaç saat önce, sosyal paylaşım hesabından, 'Bu yürek üç şeyi sevmedi. İhaneti, yalanı, seviyormuş gibi yapanı' yazılı paylaşımda bulunduğu ortayı çıktı.

Haber Kaynağı: İHA



Editör: Barış Köksal