Mersin'de bir evden hırsızlık girişiminde bulunan 4 kadın, kapı merceğindeki kamera tarafından saniye saniye görüntülendi. Polisin yaptığı çalışma sonucunda hırsızlık şüphelilerinden biri yakalanırken, diğer 3 şahsın yakalanmasına yönelik çalışmalar devam ediyor.

Edinilen bilgiye göre, Mersin'in merkez Mezitli ilçesine bağlı Fatih Mahallesi'ndeki bir apartmana giren biri 18 yaşından küçük 4 kadın, A.A.E. isimli vatandaşın evine hırsızlık girişiminde bulundu. 4 kadından 2'si apartmanda yukarıdan ve aşağıdan gelenleri takip ederken, diğer 2 kadın ise kapıyı açtı. Kendilerine Suriyeli süsü veren kadınlar, açtıkları kapıdan içeri girerek evde değerli eşya aradı. Bir süre evde eşya arayan kadınlar, evde bir şey bulamayınca olay yerinden uzaklaştı. Döndüğünde evine hırsız girdiğini fark eden ev sahibi ise durumu polise bildirdi. Bunun üzerine çalışma başlatan Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, kapı merceğinde bulunan kamerayı incelemeye aldı. Yapılan inceleme sonucunda biri 18 yaşından küçük olmak üzere, diğer zanlıların da M.G., K.G. ve D.G. olduğu belirlendi. 

Şahısları yakalamak için çalışma başlatan ekipler, şüphelilerden D.G.'yi yakalarken, diğerlerini de yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Editör: Barış Köksal