Edinilen bilgiye, sabah saatlerinde merkez Akdeniz ilçesine bağlı Halk Kompleksi önünde Fedide Duman (66) 3 yerinden bıçaklandı.

İhbar üzerine olay yerine giden polis ekipleri, olayı gerçekleştiren şahsın Hal Mahallesi'ne doğru kaçtığını tespit etti.

Polislerin araştırması sırasında şahıs bu sefer Gaffar Gökyüz (64) isimli bir vatandaşı 5 yerinden bıçakladı. Bu sırada ekipler, şahsın akli dengesi yerinde olmayan ve o bölgede 'Deli Musto' olarak bilinen Necmettin Oktay olduğunu belirledi. 


Uzun bir süre bölgede çalışma yürüten polis ekipleri, şahsı bulamadı. Yaklaşık 3 saat süren çalışma sonrasında ekipler, şahsın ailesinin de yardımıyla Necmettin Oktay'ı merkez Yenişehir ilçesine bağlı Pozcu bölgesinde yakalayarak, suç aleti ile birlikte göz altına aldı. Yaralanan şahıslardan Feride Duman Mersin Devlet Hastanesi'nde, Gaffar Gökgöz ise Toros Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Gözaltına alınan Necmettin Oktay da Mersin Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. 

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Editör: Barış Köksal