Gaziantepspor ile 28 Haziran Pazar günü oynadığı maçı 4-0 kazanarak şampiyon olan ve üçüncü yıldızı da alan Beşiktaş’ta coşku bitmiyor. Maçın ardından Türkiye genelinde olduğu gibi Mersin’de de Beşiktaşlılar Adnan Menderes Bulvarı üzerindeki Kültür Park Beşiktaş Meydanı’na akın ederek, geç saatlere kadar erken gelen şampiyonluğu kutlamıştı. Mersin Beşiktaşlılar Derneği de şampiyonluğu taçlandırmak için 3 Haziran 2017 Cumartesi akşamı saat 19.03’te Mersin Beşiktaş Meydanı’nda kutlama yapacak.

Mersin Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Melih Aydoğdu, yaptığı yazılı açıklamada, Spor-Toto Süper Lig de şampiyonluğunu garantileyen Beşiktaş Futbol Takımı’nı kutladı. Aydoğdu, Beşiktaş’ın gösterdiği üstün performansla şampiyonluğu hak ettiğini belirterek, önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi’nde başarılarının devamını diledi. Aydoğdu, bu başarıda emeği geçen, başta Başkan Fikret Orman olmak üzere, yöneticilere, teknik ekibe, futbolculara ve taraftarlara teşekkür etti.
Aydoğdu, tüm Mersinlileri 3 Haziran Cumartesi günü Beşiktaş Meydanı’nda gerçekleştirilecek olan ‘Şampiyonluğu Kutluyoruz’ etkinliğine davet etti.
 

Editör: Barış Köksal