Alınan bilgiye göre, dün gece saatlerinde Şahin Mahallesi Sait Polat Bulvarı üzerindeki bulunan arkadaşı K.S.'nin (55) evine giden ve burada bir süre zaman geçirdikten sonra birlikte uyuşturucu madde kullandığı iddia edilen Haydar B. arkadaşıyla uyuşturucuyu aldıktan sonra kendilerinden geçti.

Ertesi gün öğle saatlerinde kendine gelen ev sahibi K.S., Haydar B’nin hiç hareket etmediğini görünce durumu 112 ekiplerine bildirdi. 112 ekipleri polis ekipleri ile birlikte eve geldi. Sağlık ekipleri, yaptıkları ilk incelemede Haydar B’nin aldığı uyuşturucunun etkisiyle hayatını kaybettiğini tespit etti.

Olay yerine çağrılan cumhuriyet savcısı ve olay yeri inceleme ekipleri Haydar B’nin hayatını kaybettiği evde inceleme yaptı. Evde yapılan ilk incelemede uyuşturucu madde alımında kullanılan Bong adı verilen pet şişe düzeneği ve kullanıma hazır uyuşturucuya rastlandı.

Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından, geniş çaplı rapor için Haydar B’nin cesedi Adana Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Haydar B’nin bir süre önce eşinden ayrıldığı ve işsiz olduğu öğrenildi.

Editör: Barış Köksal