Silifke'de ehliyetsiz ve kasksız olarak plakası olmayan motosiklet kullandığı için 1800 TL trafik cezası kesilen 16 yaşındaki çocuk, kabloyla kendini asarak intihar etti. Mersin'in Silifke İlçesi'nde ehliyetsiz ve kasksız olarak plakası olmayan motosiklet kullandığı için 1800 TL trafik cezası kesildiği öne sürülen 16 yaşındaki Süleyman Acar, kabloyla kendini asarak yaşamına son verdi.

ANNESİNİ ARAYIP HABER VERDİ
 
Atakent Mahallesi'nde oturan Süleyman Acar, iddiaya göre, dün plakasız motosikletle gezerken jandarma ekipleri tarafından durduruldu. Ehliyetsiz ve kasksız motosiklet kullanan Acar'a 1800 TL ceza yazıldı. Motosiklete de el konulan Süleyman Acar, yaya olarak eve geldi. Evde olmayan annesi Eşe Acar'ı telefonla arayan Süleyman Acar, 1800 TL trafik cezası kesildiğini söyledi. İddiaya göre, bir süre sonra da elektrik kablosuyla kendini astı.
 
AİLESİ SİNİR KRİZLERİ GEÇİRDİ
 
Eve gelen baba Abdullah ile anne Eşe Acar oğullarının asılı cesedini bulunca sinir krizi geçirdi. İhbar üzerine gelen jandarma ekipleri tarafından yapılan incelemenin ardından Süleyman Acar'ın cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
HABERLER
 

Editör: Barış Köksal