PTT 1. Ligi'nde mücadele eden Mersin İdman Yurdu Kulübü Başkanı Ali Kahramanlı, 21 Ekim Pazartesi günü oynayacakları Denizlispor maçını alarak galibiyet serisine devam edeceklerini söyledi.Kahramanlı, yaptığı açıklamada Süper Lig'i hedeflediklerini ve hak ettikleri yere gelmek için çaba harcadıklarını ifade ederek son haftalarda iyi bir çıkış yakaladıklarını, galibiyet serisini sürdürmek istediklerini vurguladı. 

Güçlü bir takımla karşılaşacaklarını dile getiren Başkan Kahramanlı, şunları kaydetti: "Süper Lig'den şanssız bir şekilde düştük. Ancak bu yıl PTT 1. Ligi'ne iyi başladık. Son haftalarda galibiyet serisi yakaladık. Karşılaşmalarda iyi mücadele ediyoruz. Bunun karşılığını da alıyoruz. Süper Lig'e tekrar yükselmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Denizlispor karşısında alacağımız üç puan hem bizim hem de takımın motivasyonunu daha da yükseltecek. Mersin İdman Yurdu yönetimi olarak takımımıza güveniyoruz. Denizlispor karşılaşmasından 3 puan kazanmak istiyoruz."

Taraftar desteğine de ihtiyaç duyduklarını belirten Kahramanlı, "Maç günü sahaya çıkıp maçı alacağız. Üç puana kenetlenen takımımız için en önemlisi on ikinci adam. Onun için bu maçta taraftarlarımızı da Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda görmek istiyoruz." dedi.
Editör: Barış Köksal