Selçuk Üniversitesi Taşucu Meslek Yüksekokulu 36 gönüllü öğrencisi ihtiyaç sahibi ailelerin faydalanması için açılan Sosyal Market'te vatandaşların daha rahat bir şekilde alışverişlerini yapması için sırayla çalışıyor.

Selçuk Üniversitesi Taşucu Meslek Yüksekokulu Yabancı Dil Okutmanı Müge Şenol önderliğinde Toplumsal Duyarlılık Oluşturma kapsamında Saray Mahallesi Silifke Otogarı karşısında hizmet veren Sosyal Market’te pazartesi ve çarşamba günleri gönüllü öğrenciler ütü, temizlik, giysileri katlama gibi işleri yapıyor.

Selçuk Üniversitesi Taşucu Meslek Yüksekokulu Dış Ticaret öğrencileri Havva Büşra Işık ve Merve Demir, “Herkesin bu tür organizasyonlara yardımlara duyarlı olmasını istiyoruz. Bizler gönüllü olarak çalışmaktan çok mutluyuz. Herkese örnek olsun. Herkes gelip burayı ziyaret edip gönüllü çalışabilir” dedi.

Silifke Kızılay Şubesi Başkanı Mustafa Beceren ise yaptığı açıklamada, geçen yıl 376 bağışçı sayesinde 1958 aileye 21 bin 627 parça giyim, ayakkabı ve oyuncağın ulaştırıldığını belirtti.

Editör: Barış Köksal