Törende bir konuşma yapan Erdemli Kaymakamı Osman Taştan, kursa ilgi gösterip katılan ve başarıyla tamamlayan polis eşlerini tebrik etti.

İlçede açılan kursların büyük faydalarının görüldüğünü ifade eden Taştan, “Vatandaşlarımızı en iyi şekilde geleceğe hazırlamak, meslek sahibi yapmak için elimizden gelenden fazlasını yapmaya çalışıyoruz. Bu ülkeye çalışan ve üreten insanlar lazım. Bu anlamda Halk Eğitim Merkezimiz çok çeşitli kurslarla vatandaşlarımızın el becerilerini geliştirip aynı zamanda ev ekonomilerine katkı sağlama yolunda güzel işler başarıyor. Belge almaya hak kazanan bütün kursiyerlerimizi bir kez daha tebrik ediyoruz” dedi.

Erdemli Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu (ASO) Müdürü Ömer Okur ise “Takılar eski çağlardan beri salonlardan, mezarlara kadar farklı taşların keşfedilmesiyle günümüze kadar değerini kaybetmeden gelmiştir. Geldiğimiz noktada takı, insanlar için vazgeçilmez bir hal almıştır. Açtığımız bu kursta ortaya çıkan ürünler kursiyerlerimize bir uğraş, bazen maddi bir katkı ve artık kendi takılarını yapabilme olanağı sağlamıştır” diye konuştu.

Konuşmaların ardından kursiyerlere belgeleri ilçe protokolü tarafından takdim edildi.

Editör: Barış Köksal