Toplantıya, Mersin Orman Bölge Müdürü Mahmut Yılmaz, Bölge Müdür Yardımcısı Durmuş Bilal Akkuş, Kadastro ve Mülkiyet Şube Müdürü Cemalettin Akçay, Orman Kadastro Komisyon başkanları ve şube çalışanları katıldı.
Toplantıda, Orman ve Su İşlerin Bakanı Veysel Eroğlu’nun, Türkiye'nin orman kadastrosunu 2019 yılı sonunda, 2/B madde uygulamalarının da 2023 yılı sonuna kadar bitirilmesi talimatı çerçevesinde yapılan orman kadastro çalışmaları gözden geçirildi.

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü'nde yapılan çalışmalar sonucunda, orman kadastro çalışmalarının tamamının sonuçlandırıldığı belirtildi. Bu nedenle Mersin'deki bazı orman kadastro mühendislerinin farklı illerde görevlendirildiği kaydedildi.

Mersin Orman Bölge Müdürü Mahmut Yılmaz, 2017 yılında tüm orman kadastro komisyonlarına yoğun emekle yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, "2018 yılında 18 adet 2/B madde uygulaması ile Bölge Müdürlüğümüzde orman kadastrosu ve 2/B madde uygulaması çalışmaları tamamlanmış olacak. İnanıyorum ki, orman kadastro komisyonlarımız hedeflerimizi zamanında ve eksiksiz olarak yerine getireceklerdir” dedi.

Editör: Barış Köksal