Ziyarette konuşan Dr. Keleş, Erdemli Ziraat Odası işbirliğinde yürüttükleri çiftçi eğitimlerini önemsediklerini, faaliyetin çiftçilere oldukça yararlı olduğunu ve eğitimleri sürdüreceklerini belirtti.

Keleş, “Alata Bahçe Kültürleri Araştırma İstasyonu Müdürlüğü olarak, Erdemli çiftçisinin hizmetindeyiz. Ziraat odası ile birlikte yapılan projelere gerek personel anlamında gerekse teknik anlamda desteklerimiz sürecektir. Bundan sonrada birlikte birçok projeye imza atacağız” dedi.

Erdemli Ziraat Odası Başkanı Ahmet Öger ise, “Dr. Davut Keleş müdürümüzle birlikte sık sık bir araya gelme imkanı bulduk. Çiftçimize nasıl hizmetler sunabiliriz diye fikir alışverişinde bulunduk. Sağolsun bizlere çok büyük destekler sağladılar. İki kurumun bu karşılıklı fikir alışverişinden, birlikte yürüttüğü faaliyetlerden en çok çiftçilerimiz kazançlı çıkacak. Özellikle de eğitim faaliyetlerimiz, bol ve bereketli ürünün yanında emeğin karşılığının en iyi şekilde alınması için atılmış ciddi bir adımdır. Bunda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Editör: Barış Köksal