Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Mersin İdmanyurdu Antrenörü Gökmen Barış, kendileri için çok önemli bir maçı kazandıklarını belirterek, "Bu maça çok iyi hazırlandık. Kazanmaktan başka bir şey düşünmüyorduk. Bugün de sahada çok pozisyona girdik, çok goller kaçırdık, penaltı kaçırdık, direkten dönen toplarımız oldu. Ona rağmen oyuncularımız sahada ne gerekiyorsa ellerinden gelen her şeyi yaptılar. Bu kadar pozisyonun kaçmasına rağmen, hiçbir sallantıya girmeden rakibin üstüne gitmeye devam ettiler. Sonunda çok haklı bir galibiyeti aldık. Çok mutluyuz, yolumuza devam ediyoruz. Herkesin, bütün oyuncularımızın ayağına ve yüreğine sağlık. Taraftarlarımıza da desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.
Mersin İdmanyurdulu futbolculardan Veli Acar ile Efe Halil ise, kazandıkları için mutlu olduklarını, sonraki maçları da kazanıp zirve yarışından kopmak istemediklerini ifade ettiler.

MANİSASPOR CEPHESİ
Kaybettikleri 3 puan için üzgün olduklarını söyleyen Manisaspor Teknik Direktörü Kemal Özdeş, "Mersin İdmanyurdu'nu mücadelesinden dolayı kutluyorum. Oyunun ilk yarısında savunmada birkaç pozisyon hatası yaptık. Daha sonra oyunun ilk yarısında kötü oynarken gol atabilecek pozisyonlara da girdik. Ancak bunlar golle sonuçlanmayınca, ilk yarı golsüz sona erdi. İkinci yarıda ise defansif anlamda oyunu oturttuğumuz anda üretken olamadık. Serbest vuruştan yediğimiz bir gol var. Ondan sonra risk aldık. Rakip bu yüzden birçok gol pozisyonuna girdi ve kaçırdı. Bugün burada kaybettik. Önümüzdeki hafta Orduspor ile kendi sahamızda oynayacağız. Lig olağanca hızı ile devam ediyor. Orduspor maçını kazanarak, bugünkü kaybı telafi edeceğimizi düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Manisasporlu futbolculardan Murat Gürbüzerol da, Mersin İdmanyurdu'nu galibiyetten ötürü kutladığını belirterek, bundan sonraki maçları kazanıp zirve yarışından kopmak istemediklerini belirtti.
Editör: Barış Köksal