Mersin Teknoloji Geliştirme Bölgesi (Teknopark) 2016 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı, Vali Çakacak başkanlığında gerçekleştirildi. Sahil Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Teknopark Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Mersin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Çamsarı’nın yanı sıra Yönetim Kurulu üyeleri Mahmut Arslan, Pınar Özal Kanık, Hıdır Karadağ, Hasan Ruhi Koçak ve Mersin Teknopark Genel Müdürü Özgür Durmaz katıldı. Toplantıda, Mersin Teknopark tarafından geçtiğimiz dönemlerde yürütülen, devam eden ve önümüzdeki dönemde yürütülmesi planlanan proje ve yatırımları ele alındı.

Toplantıda konuşan Çakacak, Mersin Teknopark’ın, diğer Teknopark’lar arasında yatırım ve faaliyet yönünden 6’ncı sırada yer aldığını, bunun da Mersin için memnuniyet verici olduğunu ifade ederek, Mersin Teknopark’a ve dolayısıyla bilime ve teknolojiye yönelik yatırımlara olan desteklerinin artarak devam edeceğini kaydetti.

Toplantı, Mersin Teknopark’ın daha da ileri noktalara taşınabilmesi konusunda görüş alışverişinde bulunulmasıyla sona erdi.
Editör: Barış Köksal