Mersin SMMMO’dan yapılan yazılı açıklamaya göre, MEÜ Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı sporcuları odayı ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı Göktaş ile görüştü. MEÜ Spor Kulübü Yönetim Kurulu Sayman Üyesi ve Basketbol Şubesi Sorumlusu Tuncay Turaboğlu ve Basketbol Antrenörü Davut Güngör eşliğinde gerçekleştirilen ziyarette, destek talepleri dile getirildi.

Oda Başkanı Göktaş ve Yönetim Kurulu üyelerine takımla ilgili bilgi veren Basketbol Şubesi Sorumlusu Tuncay Turaboğlu, Kadın Basket Takımı’nın, 30 takımın mücadele ettiği Türkiye 2. liginde play-off'u garantileyen en genç takım olduğunu söyledi. Mersin kamuoyunun bu takıma maddi manevi destek vermesinin hem takım hem üniversite hem de Mersin için önemli olduğunu vurgulayan Turaboğlu, Göktaş’tan takıma destek olmalarını istedi.

Başkan Göktaş da Mersin SMMMO’nun gerek meslektaşlarının daha iyi şartlarda mesleklerini icra edebilmeleri gerekse Mersin'in ve Türkiye'nin kalkınmasına katkı sağlamak amacıyla birçok sosyal sorumluluk projesine imza attığını belirterek, MEÜ Spor Kulübü’ne her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

Editör: Barış Köksal