Operasyonda 15 gram esrar ile ruhsatsız tabanca, bu tabancaya ait 96 mermi, 2 adet av tüfeği ve bu tüfeklere ait 92 dolu fişek ele geçirilirken, gözaltına şahıslardan birinin aranması, diğerinin ise cezaevi firarisi olduğu belirlendi.
 
Mersin polisi, uyuşturucu ile mücadele kapsamında torbacı tabir edilen sokak satıcılarına yönelik düzenlediği operasyonda 2 kişiyi gözaltına aldı. Operasyonda 15 gram esrar ile ruhsatsız tabanca, bu tabancaya ait 96 mermi, 2 adet av tüfeği ve bu tüfeklere ait 92 dolu fişek ele geçirilirken, gözaltına şahıslardan birinin aranması, diğerinin ise cezaevi firarisi olduğu belirlendi.

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucuyla mücadele kapsamında torbacı tabir edilen sokak satıcılarına yönelik operasyonlarını sürdürüyor. Bu kapsamda gelen bir ihbarı değerlendiren narkotik ve asayiş polisleri, merkez Toroslar ilçesinde belirlenen adrese operasyon düzenledi.

Evde yapılan aramada 3 paket 15 gram satışa hazır vaziyette esrar, 1 adet ruhsatsız tabanca, bu tabancaya ait 96 dolu mermi, 2 adet av tüfeği ve bu tüfeklere ait 92 adet dolu fişek ele geçirildi. Operasyonda C.E. ve T.A. isimli şahıslar gözaltına alındı. Yapılan kontrollerde C.E. isimli şahsın aranması olduğu, T.A. isimli şahsın ise sahte kimlik kullandığı ve cezaevi firarisi olduğu tespit edildi.
 
Editör: Barış Köksal