20 Ekim 2014'de açılan ve 4 ay devam eden aşçılık kursu sonunda katılımcılara sertifikaları verildi. Mersin Akdeniz Karacaoğlan Halk Eğitim Merkezi tarafından verilen aşçılık kursunun sona ermesi dolayısıyla sertifika töreni düzenlendi. Törene, Orman Bölge Müdürü Abit Baca, BTİ Şube Müdürü Cumali Sülüç, Mersin Orman İşletme Müdürü Hüseyin Çakıcıoğlu, Akdeniz Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yunus Ayhan, Müdür Yardımcısı Ali Cumart, Figen Anık ve katıldı.

Bölge Müdürlüğü yemekhane mutfağında uygulamalı olarak verilen eğitimi başarıyla tamamlayan kursiyerleri tebrik eden Müdür Abit Baca, meslek edindirme kurslarının önemine değindi. Baca, "Kursun yemekhanemize olan olumlu faydalarını görmemek mümkün değil. Ayrıca personelimizin göstermiş olduğu ilgi oldukça memnun edici. Bu anlamda başta Halk Eğitim Merkezine ve Figen Anık'a çok teşekkür eder, başka kurumlara da örnek olmasını dileriz” dedi.

Kurs öğretmeni Figen Anık ise aşçılık kursu hakkında bilgi verirken, ayrıca kurstan faydalanmak isteyenleri Karacaoğlan Halk Eğitim Merkezine davet etti.

Konuşmaların ardından kursiyerlerin hazırladıkları ürünler sunuldu ve aşçılık kursunu başarıyla tamamlayan 14 kursiyere sertifikaları verildi.

Editör: Barış Köksal