Atama sonrası yeni yönetimini komu oyuna tanıtan Gölgeli, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye olan bağlılığını, “Yeminimiz var vazgeçmeyeceğiz” ifadeleriyle dile getirdi.

“Liderimiz, değişmezlerimizin teminatı"

Belediye başkanları ve çok sayıda partilinin katıldığı toplantıda konuşan Gölgeli, halka hizmeti Hakk’a hizmet olarak gördüklerini söyledi. MHP'nin, Başbuğ Alparslan Türkeş’in milletin özünde olan bu inanç dairesinde Türk milletine armağan ettiği kutlu bir yapı olduğunu kaydeden Gölgeli, "Milliyetçi Hareket Partisi, gündelik oy hesaplarına göre politika güdenlerin değil milli ve manevi değerlerinden aldığı ilham ile yaşanılan asrı, Türk’ün asrı yapmaya yemin edenlerin otağıdır. MHP, gönlünü 'Ocaklı' olmanın ateşi ile tutuşturup son nefesine kadar kor olup vatan, millet ve bayrak aşkıyla yananların yuvasıdır. Başbuğumuz Alparslan Türkeş’ten aldığı emaneti 20 yıldır yere düşürmeden, lekelemeden ve kirletmeden her gün bir mertebe daha ileriye taşıyan Sayın Devlet Bahçeli Bey, bugün tüm bu ilkelerimizin değişmezliğinin teminatıdır” dedi.

Hayatının her devresinde ülkücü hareketin mensubu olmanın gurur ve onurunu yaşadığını, ülkücülerin siyasi arenadaki tek adresinin de MHP olduğunu dile getiren Gölgeli, "Mersin İl Başkanlığı görevini icra ederek, bu yolda liderimiz ile omuz omuza, Türk milletine ve Türk İslam ülküsüne hizmet için yürüme şerefine nail olmak ise son nefese kadar göğsümde heyecan ile taşıyacağım madalyamdır” diye konuştu.

Mersin’e değer kazandırmanın asli görevleri olacağının altını çizen Gölgeli, “Türklük şuur ve gururuna, İslâm ahlâk ve faziletine, yoksullukla savaşa, adalette yarışa, birliğe, kardeşliğe çağıran Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in emaneti olan Milliyetçi Hareket Partisi’nde, 'Önce ülkem ve milletim' diyerek varlığını Türklüğe armağan edip
ömrünü bir kutlu ülküye vakfeden liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey’in emrinde Mersin’e değer kazandırmak görevimizdir. Binlerce şehidin canıyla, sayısız gazimizin kanıyla, on binlerce mağdurumuzun gözyaşıyla ve bir neslin duasıyla bugünlere gelen üç hilali Mersin’in semalarında ebedileştirmek namus borcumuzdur. MHP Mersin İl Başkanlığı olarak görevimizin bilincinde, vebalimizin farkında olarak namusumuza sahip çıkacağız" şeklinde konuştu.
Editör: Barış Köksal