Eskişehirspor deplasmanında oynanan karşılaşmada, Mersin İdman Yurdu takımında Abdul Khalili ve Ricardo Pedriel, iki 55 sırt numaralı formayla sahaya çıktı.

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında oynanan Eskişehirspor-Mersin İdman Yurdu maçında belki de sahalarda daha önce görülmemiş çok ilginç bir olay yaşandı.

Eskişehir Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmaya konuk takım Mersin İdman Yurdu, iki 55 sırt numaralı formayla çıktı. Bu formalardan biri gerçek sahibi Abdul Khalili'ye aitken, 58 şort numaralı Ricardo Pedriel de maça 55 sırt numaralı "Khalili" formasıyla başladı.


CÜNEYT ÇAKIR DA FARKETMEDİ


Maçı yöneten hakem Cüneyt Çakır da durumu farketmezken, mücadele yaklaşık 10 dakika bu şekilde oynandı. Daha sonra Mersin İdman Yurdu yedek kulübesinden bir yetkili soyunma odasına giderek Ricardo Pedriel'in 58 sırt numaralı formasını getirdi.

Karşılaşmanın 10. dakikasında kenardan gelen uyarıyla hatayı farkeden Cüneyt Çakır, oyunun durduğu sırada Ricardo Pedriel'i yanına çağırdı ve durumu anlattı. Ricardo Pedriel de gülerek kenara geldi ve gerçek formasını üzerine geçirip maça devam etti.


Not: Görüntüler Lig TV'den alınmıştır.
Editör: Barış Köksal