Açıldığı günden bu yana dikkatleri üzerine çeken NOAX Otel, düğünlerden kınaya, davetlerden iş toplantılarına her türlü organizasyona ev sahipliği yaparak, bünyesinde bulunan salonları ile Mersinlilerden tam not almayı başardı. 


650 KİŞİ KAPASİTESLİ DEV SALON

NOAX Otel’in en çarpıcı özelliği, bünyesinde yeni normal düzene göre 650 kişiye kadar ağırlama kapasitesi bulunan  Optimus balo salonu, 1056 m2 kapalı alanda dev organizasyonlar için düzenlenen salon mimari yapısı ile beklentileri karşılıyor. Oxalis balo salonunu 550 m2 alan üzerinde 300 kişilik kapasiteye kadar ulaşabilen Oxalis balo salonu takip ediyor. Otel’de ek olarak 120 kişilik Down Town toplantı salonu ve 300 kişilik Orange Restaurant, 40 kişilik Olive toplantı salonu, 50 kişilik Lemon toplantı salonu,170 kişilik 360 Roof Restaurant, 200 kişilik Havuz başı Teras, 30 Kişilik Patisserie, 40 kişilik Açık Teras oturum alanı yer alıyor. 

GENÇ ÇİFTLERİN TERCİHİ 

Özellikle kalabalık düğün yapmak isteyenler tarafından tercih edilen Noax Otel'de iş dünyasından birçok ismin düğünü gerçekleştirdi. Aynı zamanda Mersin'de şirketlerin motivasyon geceleri, ödül törenleri ve daha birçok organizasyon Noax Otel bünyesinde gerçekleştirildi. Genç çiftler ise Noax Otel'de düğün yapmak için adeta birbirleri ile yarışıyor...


 

Editör: Barış Köksal