Mersin İdmanyurdu Basın Sözcüsü Murat Altındere, Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Kayseri'de alınan 3 puanın takıma moral olduğunu söyledi. 

Altındere, yazılı açıklamasında, lige verilen ara nedeniyle Antalya'da gerçekleştirdikleri kampın takımı olumlu etkilediğini belirterek, alınan galibiyetin takımın morali açısından çok önemli olduğunu vurguladı. Kayseri gibi zor bir deplasmanda büyük bir mücadele örneği gösteren futbolcuları kutlayan Altındere, "Çok önemli bir 3 puan aldık. Teknik heyete de galibiyetten dolayı teşekkür ediyorum” dedi. 

Kimsenin umutsuzluğa kapılmamasını isteyen Altındere, takım olarak iyi bir kadroya sahip olduklarını kaydederek, "Ligde herkes herkesi yenebilir. Biz haftaya taraftarımızın da desteği ile Galatasaray'ı da yenip çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Lig uzun bir maraton. Bu maratonun kazananı da Mersin İdmanyurdu olacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu.
Takım, yönetim ve taraftarlar olarak kenetlendiklerini vurgulayan Altındere, "Zor bir süreçten geçiyoruz. Ama Kayseri'de gördük ki, biz zorluğu hep beraber aşacak güçteyiz. Oraya kadar gelip bizlere destek veren cefakar taraftarlarımıza da sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum. Biz yönetim olarak herkese kucak açtık. Artık bütünleşme ve takıma sahip çıkma zamanıdır" ifadelerini kullandı.
Editör: Barış Köksal