Türkiye Cumhuriyeti Devleti kurum ve organlarına sinsice yerleşip devleti ele geçirmeyi amaçlayan ve devletimizin dışında birçok vatandaşımızı mağdur eden FETÖ/PDY terör örgütünün 17-25 Aralık sürecinde Mersin’de kumpas kurduğu isimlerin başında gelen Av. Murat Altındere, 17-25 Aralık sürecinden sonra örgüte karşı hukuk nezdinde başlattığı canla başla mücadeleyi darbe girişimi sonrasında artırarak devam ediyor. Herkesin FETÖ dahi demeye korktuğu dönemde 'Sayın Cumhurbaşkanımızın yolunda kefenimizi giyip mücadele başlattık' diyen Altındere, “Bu süreçte kimlerin ne olduğunu daha iyi anladık ve şimdi kriptolu-kriptosuz tüm fetöcüler hesap verecek” diyor. 

Av. Murat Altındere, özellikle yaşanan darbe girişimi sonrasında yaptığı açıklamalar ile Mersin gündemine bomba gibi düşüyor.

@murat_altindere Adresinde yaptığı her paylaşım bomba etkisi yaratan ve kafalarda soru işareti bırakan Av. Murat Altındere, son günlerde yazdığı olayların bir kaç gün sonra gerçekleşmesi ile Mersinliler'in sıkı takibi altına giren bir isim haline geldi..

Gelişmeleri yakından takip eden ve FETÖ davalarının bazılarında müdahil isimlerden birisi olan Altındere, 15 Temmuz öncesinde de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte bazı davalarda şikâyetçi tarafta yer almıştı.

Kamuoyu Mersin’deki FETÖ'yle mücadele süreciyle ilgili bilgileri Av. Murat Altındere'nin twitter hesabından takip etmeye başladı. 
 
İşte o paylaşımlardan bazıları:




Editör: Barış Köksal