Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nce, polis-halk ilişkilerini güçlendirmek ve vatandaşın Kurban Bayramı'nı kutlamak amacıyla bastırılan 10 bin adet tebrik kartı, motorize ekiplerce şehrin dört bir yanına dağıtıldı. İl Emniyet Müdürünün imzası ile "Sizin ve ailenizin Kurban Bayramı'nı kutlar, tüm sevdiklerinizle beraber mutlu ve huzurlu bir bayram tatili geçirmenizi temenni ederim' başlığı ile dağıtılan tebrik kartlarında ayrıca, evden, iş yerinden ve araçtan hırsızlık olayları ile kapkaç, telefon dolandırıcılığı ve trafik kazalarına karşı vatandaşları uyaran bilgiler de yer aldı.

Hazırlanan 10 bin adet tebrik kartlarından 7 bin 750 adedi Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekiplerince, 2 bin 250 adedi ise Akdeniz, Toroslar, Yenişehir ve Mezitli İlçe Emniyet Müdürlükleri ile Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Çocuk, Trafik ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından halkın yoğun olduğu bölgelerde vatandaşlara dağıtıldı.

Karşılarında, kendilerine tebrik kartı veren polisleri gören vatandaşlar ise uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.
Editör: Barış Köksal