Silifke Belediyesince 20-26 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen, Kültür Haftasına katılmak üzere gelen Bergama Belediyesi Halk Dansları, Tire İsa Bey Meslek Lisesi, Mut Belediyesi, Dörtyol Belediyesi, Akçaabat Belediyesi ve Mersina Halk Dansları Toplulukları sundukları bir birinden farklı ve renkli gösterilerle festivale renk kattı.

Gösterilere kortej geçişiyle başlayan konuklar, gerek Göksu Aile Çay Bahçesindeki yeni festival alanında kurulan sahnede, gerekse mahallelerde sundukları gösteriler ve diğer etkinliklerde gelen misafirlere farklı ilçelerin kültür ve oyunlarını izletme imkanı sundular.

Kendilerine gösterilen ilgiden son derece memnun olan gruplar, burada yaşadıkları misafirperverliği hiçbir zaman unutmayacaklarını söylediler.

Silifke Belediye Başkanı, Uluslararası Silifke Kültür Haftası Düzenleme ve Yürütme Kurulu Başkanı Dr. Mustafa Turgut, her yıl olduğu gibi bu yılda Kültür Haftası etkinliklerine katılan konukların Silifkelilere farklı kültürü görme imkanı sunduklarını kaydetti.

Gösterilerden dolayı grup üyeleri ve sorumlularına teşekkür eden Turgut, konukların gösterilerinden Silifkelilerin de memnun olmasının kendisini mutlu ettiğini belirtti. 
Editör: Barış Köksal