Pirireis Lions Kulübü’nün eğitime katkı projesi kapsamında gerçekleştirilen desteğin teşekkür belgelerinin dağıtımı bugün gerçekleştirildi. İsmail Kurtuluş İlkokulu’nda düzenlenen törende bir araya gelen kulüp üyeleri, beraberlerinde getirdikleri oyuncuklarla çocukların mutluluğuna mutluluk kattılar. Törende, projeye destek veren Sabahattin Kurtuluş, Abdulgani Özbay, Alaattin Kurtuluş, Mustafa Kurtuluş, Süleyman Tursun ve Cengiz Çatak adlı hayırseverlere teşekkür belgeleri verildi.

Törende, kulüp çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Pirireis Lions Kulübü Dönem Başkanı Menekşe Ersoy Çatak, “Eğitime Katkı Projemiz kapsamında Kazanlı İsmail Kurtuluş İlkokulu’nun ana sınıflarının tefrişatını tamamladık. Bugün burada onlara dokunmak bizi çok mutlu etti. Bu mutluluğumuzu 24 Kasım Öğretmeler Günü'nde Genel Yönetmenimizin de katılımıyla kulübümüz ve bağışçılarımız sayesinde gerçekleştirdik. Minik kalplere dokunmanın gururunu yaşadık. Hedeflerimiz arasında eğitime katkı sunmanın yanında, kadına şiddet ve çocuk istismarı konusunda paneller düzenlemekteyiz. Toplumsal sorunlara değinmek, eğitime katkı vermek asıl amaçlarımız arasında ilk sırada yer almaktadır. Bu projenin tamamlanmasında emeği geçenlere teşekkür ederiz” dedi.

Proje kapsamında okullarının tercih edilmesinden duyduğu mutluluğu dile getiren Okul Müdür Vekili Yıldıray Yiğit ise “Bu katkı bizim için çok büyük bir değerdir. Anasınıflarımız eğitim-öğretim için mükemmel bir hale geldi. Anasınıflarımızda materyal olarak büyük eksiklerimiz vardı. Pirireis Lions Kulübü bu eksiklikleri tamamladı. Dilerim ki, sadece Pirireis Lions Kulübü değil, diğer dernek ve kulüpler benzer katkılar yaparlar. Bu katkıların eğitime çok olumlu yansımaları olacaktır. Birçok okulumuzda bu tür eksiklikler mevcut. Bu konuda okulumuzu kulübe önerdiği için başta Cengiz Çatak olmak üzere tüm kulüp üyelerine ve katkı verenlere tüm öğretmen arkadaşlarım ve öğrencilerimiz adına teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Okul Aile Birliği Başkanı Arzu Durdu da özellikle çocukların çok mutlu olduklarını belirterek, kulüp üyeleri ve bağışçılara teşekkür etti.

 
Editör: Barış Köksal