Prof. Dr. Vural Ülkü Konferans Salonu’nda gerçekleşen etkinlikte, Lojistik Derneği (LODER) Başkanı Prof. Dr. Mehmet Tanyaş ile GAP Pazarlama AŞ Dış Ticaret ve Lojistik Müdürü Fatih Kemal Barış konuşmacı olarak yer aldı. 
Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Cemal Altan, alanında uzman kişiler, söz konusu etkinlikle birlikte öğrencilere sektörel bilgi birikim ve tecrübelerini paylaştı. Öğrencilerin bu tür etkinliklerle eğitim birikimi kazanacağını söyleyen Altan, "Etkinliğin verimli geçmesini diliyorum" dedi. 

‘Lojistik Dünyasında Yeni Trendler’ başlıklı konuşma yapan LODER Başkanı Tanyaş ise, “Lojistik sektörleri birbirinden farklıdır. Örneğin, demir çelik lojistiği ve tekstil lojistiği arasında ciddi farklar vardır. Bu bağlamda, çalışmaya başladığınız şirketlerde ilk yapacağınız iş ürünü tanımak olsun” ifadelerini kullandı. 

GAP Pazarlama AŞ Dış Ticaret ve Lojistik Müdürü Fatih Kemal Barış da “Meslek hayatına başladığınızda ilk düşünceniz maaş olmasın. Terfinizi düşünmek yerine kendinizi geliştirir, deneyimlerinizi artırırsanız tüm iyileştirmeler beraberinde gelir” şeklinde konuştu. 

Editör: Barış Köksal