Mavi ile yeşilin Akdeniz’deki buluşma noktası Mavi Beyaz Butik Otel ve Beach, yeni sezona iddialı bir giriş yaptı.


Geçmiş yıllardaki deneyimlerinizden farklı bir tatil fırsatı sunan Mavi Beyaz Butik Otel ve Beach, tarihin en eski liman kenti Ayaş’ta Antik Sebaste kentinin kıyısında tarih ile doğayı birleştiren, deniz ve kumsala sahip.

14’ü bungalow olmak üzere 40 butik oda, 350 kişilik beach, kumsalda loca, 2 adet beach bar, teras restaurant, kids club, oyun alanları, Açıkhava Sineması, canlı hafif müzik esintileri ile hayal ettiğiniz tatili doya doya yaşamanıza aracı oluyor.

Akdeniz’in eşsiz sahili, maviyle yeşilin ve hatta tarihin birleştiği ender noktalar arasında yer alan Mavi Beyaz Butik Otel ve Beach, açıldığı ilk günden bu yana ezberleri bozan konseptte. 

Odalarda misafirlerin rahat etmesi için tüm imkânlar kullanıldı. 

Anti bakteriyel klimadan, 82 ekran uydu alıcılı televizyona, mini bardan, hoş geldin tepsisine, saç kurutma makinesinden, çelik emanet kasasına kadar olması gerekenden fazlası kullanıldı. Ayrıca çocukların daha güvenli saatler geçirmeleri için oyun alanı düzenlenerek, akşamları dev sinema ekranında animasyon ve çizgi filimler ile iyi vakit geçirmeleri sağlanıyor.

Mavi Beyaz Butik Otel ve Beach, yılın yorgunluğunu kaliteli ve farklı bir tatil ile atmak isteyen misafirlerini bekliyor.

Editör: Barış Köksal