Şanlıurfa'nın Ceylanpınar İlçesinde kaçakçılarla çıkan çatışmada 2 asker şehit oldu, 1 asker yaralandı. Çatışmanın meydana geldiği bölgeye takviye birlikler sevk edildi. Şehit Adem Dövüşken'in 21 yaşında ve Mersin'li olduğu, yapılacak törenin ardından cenazesinin memleketine gönderileceği öğrenildi.

Şanlıurfa Valisi, Ceylanpınar ilçesinde, Suriye sınırında güvenlik güçlerine ateş açılması sonucu 1 askerin şehit olduğunu 2 askerin yaralandığını açıkladı.

ŞEHİT SAYISI 2'YE YÜKSELDİ

Suriye sınırında bulunan karakola ateş açılması sonucu 1 askerin şehit olduğu, 2 askerin yaralandığı olayda ağır yaralı olarak Gaziantep'e sevk edilen Berat Sarıkaya'nın da sabaha karşı şehit olduğu haberi geldi.

Alınan bilgiye göre, Ceylanpınar ilçesinin Suriye sınırında bulunan Doruklu Karakolu'na ateş açılması sonucu ağır yaralanan Sarıkaya, askeri helikopterle Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne getirildi.

Burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayan Sarıkaya'nın naaşı, hastanenin morguna kaldırıldı.

KAÇAKÇILAR İHTARA UYMAYIP ATEŞ AÇTI

Ceylanpınar İlçesi'ne bağlı Suriye sınırında bulunan Altın Köyü yakınlarında saat 22.00 sıralarında güvenlik güçleri, bir grup kaçakçı ile karşılaştı. Güvenlik güçlerinin 'dur' ihtarına kaçakçılar ateşle karşılık verince çatışma çıktı. Bir süre devam eden çatışmada 2 asker şehit oldu, 1 asker de yaralandı.

Çatışmanın ardından bölgeye takviye birlikler sevk edildi.

Şehit Adem Dövüşken'in 21 yaşında ve Mersin'li olduğu, yapılacak törenin ardından cenazesinin memleketine gönderileceği öğrenildi.
Editör: Barış Köksal