Müşteri odaklı yaklaşımıyla sektörde lider olan Mercedes-Benz Türk A.Ş., "Tutku mesafe tanımaz" sloganıyla farklı lokasyonlarda Mercedes-Benz markasının tutkunlarına ulaşmaya devam ediyor. Tutkuların peşine düşen Mercedes-Benz Türk A.Ş., 2017 yılının Ağustos ayında ilk kez 'Pop-Up' mağaza konseptiyle tasarladığı, 36 metrekare alanı kapsayan, taşınabilir ilk kompakt showroom'unu müşterilerine sundu.  

Bu kapsamda 'Pop-up' mağazası Mersin'de Forum AVM'de açılarak Mercedes-Benz araçlar beğeniye sunuluyor.  Mercedes-Benz Türk A.Ş.’nin 'Pop-Up' mağazasında sınıfının en sportif offroad aracı olan GLA, dış görünüşünün güçlü görsel etkisini iç mekanında da sürdüren C-Serisi, heyecan uyandıran tasarımı ve uzun yol konforu sunan dört kişilik yaşam alanıyla E-Serisi araçları sergilenecek.

Mağazayı ziyaret eden müşteriler, test sürüşlerinde C-Serisi ve  A-Serisi modellerini ve bu otomobiller üzerinde Mercedes me markasının uzaktan erişim hizmetleri olan Mercedes me connect hizmetlerini de deneyimleyebilecek.

Ayrıca “Pop-Up Store’ a özel MB Collection ürünlerinde yüzde 10 indirim fırsatlarının sağlandığı Mercedes-Benz Türk A.Ş.’nin Forum Mersin AVM'de açacağı 'Pop-up' mağazası, 21-27 Mayıs tarihleri arasında 10.00 - 22.00 saatlerinde açık olacak. Bu arada test sürüşleri ise 12.00 - 19.00 saatleri arasında yapılacak. Forum Mersin AVM'deki etkinlik pazar gününe kadar sürecek

Editör: Barış Köksal