İşte o basın açıklaması:

KAMUOYUNA

Son günlerde basına yansıdığı üzere Mersin’de 47 iş adamı hakkında FETÖ/PDY operasyonu yapıldığı belirtilmektedir. Bu iş adamlarının isimleri yasal olarak açıklanmamış olması nedeniyle bazı kötüniyetli kişiler tarafından iş adamı müvekkilim Mahmut ARSLAN’ın da bu operasyon kapsamında gözaltına alındığı şeklinde ahlaksızca ve maksatlı dedikodular yaygınlaştırılmaktadır. 

Son dönemlerde yine aynı odaklar tarafından müvekkil ve ailesine karşı başkaca algı çalışmaları ve haberler de yapılmış ancak tutmamıştır. Bu iftiracı şahıslarla ilgili tespit çalışmaları yapılmakta olup müfteriler hakkında her türlü yasal başvurularda bulunacağız. 

Kamuoyunca da çok iyi bilindiği üzere müvekkilim Mahmut ARSLAN ve ailesi, FETÖ/PDY terör örgütünün ülke çapında en fazla mağduriyete uğradığı kişilerden olup Mersin’de FETÖ örgütüne açılan ilk davanın da müştekilerinden olan ve örgütle mücadele eden ender kişilerdendir. 17/25 Aralık kumpas girişimlerinden hemen sonra cesur şekilde örgüt hakkında şikâyetlerde bulunan müvekkilim, mücadele etmek için 15 Temmuzu bekleyenlerle karıştırılmamalıdır. 

Söz konusu soruşturma ve operasyonla müvekkil Mahmut ARSLAN’ın hiçbir ilgi ve alakası bulunmamaktadır. Kötüniyetli insanlarca kasıtlı olarak ve algı yaratmak maksatlı yapılan dedikoduların dikkate alınmaması için işbu açıklamayı yapma zarureti hâsıl olmuştur.

Basın ve kamuoyunun bilgilerine saygıyla arz olunur.

Mahmut ARSLAN Vekili

Av. Murat ALTINDERE
Editör: Barış Köksal