Toroslar Belediyesi, İlçe sınırları içerisinde halkın sağlığı açısından tehlike ve çevre kirliliği oluşturan boş arsa ve arazilerde temizlik çalışması yapıyor. Havaların ısınmasıyla birlikte haşerelerin ve görüntü kirliliğinin önüne geçebilmek amacıyla yürütülen çalışmalarda, Temizlik İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, boş arsalar ve yol kenarlarında biriken yabani ot, moloz ve çöpleri temizliyor.

Toroslar Belediye Başkanı Tuna, Alsancak, Turunçlu ve Halkkent Mahallelerinin ardından Demirtaş Mahallesi’nde gerçekleştirdikleri temizlik çalışmalarını yerinden inceledi. Greyder ve diğer iş makinelerinin de yer aldığı çalışmaları ilçe genelinde sürdüreceklerini ifade eden Tuna, haşere ve sürüngenlerin üremesine sebep olan mahalle aralarındaki boş arsaları temizlediklerini kaydetti.
Vatandaşlardan temizlik çalışmalarına destek isteyen Tuna, temizlik çalışmalarının kalıcı olmasının halkın çevreye duyarlılığı ile mümkün olacağını vurguladı. Tuna, “Özellikle yaz ayı olması nedeniyle kötü görüntü ve çevre kirliliği arz eden boş arsa ve arazilerde temizlik çalışması yapıyoruz. Halkımızdan isteğimiz temizlik çalışmalarına destek vermeleri ve kirletmemeleridir. Yaptığımız çalışmalarda vatandaşlarımızın anlayışlı davrandığını gözlemliyoruz. Bu duyarlılıklarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.
Editör: Barış Köksal